Vertaalbureau PARSI

Vertaalbureau PARSI is gespecialiseerd in beëdigde vertalingen van Perzisch naar Nederlands en andersom. Parsi werkt voor bedrijven, overheden en particulieren. Wij hebben veel ervaring in het vertalen van commerciële, medische, technische en juridische teksten, brochures, offertes, folders, handleidingen, maar ook websites, boeken en persoonlijke brieven.

We werken uitsluitend met beëdigde registervertalers van BTV. Ook moeilijk leesbare, handgeschreven officiële documenten, denk hierbij aan geboorte-, huwelijks- of echtscheidingsaktes zijn voor ons geen probleem. Zelfs met filmscenario’s, filmondertiteling, toneelstukken, romans en gedichten kunt u bij ons terecht.

Ons motto is “Los het probleem van de brontekst op voordat je begint te vertalen”. Hierdoor garanderen wij een vaste hoge kwaliteit. We zorgen voor het legaliseren van uw documenten in Nederland en ook in Iran. We hebben goed contact met andere vertaalbureaus en wanneer u uw documenten in andere talen dan Perzisch of Nederlands wilt laten vertalen, regelen we dit met een hen.

Aan het hoofd van Vertaalbureau Parsistaat drs. AfshinAfkari.

Postadres: Postbus 2587, 1000 CN Amsterdam

E-mail: afshinafkari@kpnmail.nl

Telefoon: 020-6898866
Mobiel: 0652-012062